marți, noiembrie 02, 2010

Mami iau catelusul cu mine la spital ?Am voie?

Alexia este foarte bine ( nu are dureri deloc )... si lucrul asta ma bucura enorm.Nici nu zici ca am fost la spital de data asta ... numai ca avem ceva in plus ... gipsul.. atat si .. o anesezie in plus ... .
Doarme noaptea .. .cat de cat (se mai trezeste sa bea apa sau lapte .. )si cand mai are probleme sa se intoarca...
Azi i-am cumparat un catelus de plus, care il mangaie : incepe sa planga (cand este suparat) sau sa latre si sa dea din codita cand este fericit ... primul lucru care mi l-a spus cand i l-am dat mi-a spus :"mami pot sa il iau la spital ?cu mine ?am voie? "am inlemnit .... cum poate sa faca ea legatura si la ce se gandeste ... i-l luasem pur si simplu sa se bucure de el din plin ...
Cand am fost ultima data internate in spital mai eram cu o fetita in salon ,si a primit un catelus asemanator .. numai ca era foarte scump ... am intrebat-o pe mama ei si zicea ca a dat 300 lei pe el .. am inghitit si eu in sec .. si am lasat-o ..dar o vedeam pe Alexia cum tanjea la catelusul fetitei... Si i-am promis ca o sa ii cumpar si eu ... normal m-am gandit sa ii iau dar nu atat de scump... si din fericire astazi i-am gasit acest catelus care parca era special pentru ea ..
Mananca cu el ,doarme cu el .. e topita ..

http://alexiamariapintea.blogspot.com/

Un comentariu:

Loredana spunea...

ce matusica draguta esti!
ce comercianti fara bunsimt sunt unii. cum sa ceri atata pe un catel? of.