marți, septembrie 28, 2010

Fara ghips cateva saptamani! Usurare ...dar si ciuda...

Sora`mea zicea ieri ... cand se mai linistise un pic :

"  Ne-am trezit de dimineata pe la 7.30 si ma tot intreba "mami,dar de ce faci bagajele ,dar de ce mergem la doctor nu mai vreau mami la doctooor,mi-e o frica mamiii ", si plangea cu niste lacramioare de mi se rupea inima ,dupa ce ca de aseara incepuse ea .. ca nu vrea la doctor ,ca ea vrea sa stea acasa la ea...
Deja a crescut si stie tot ce se intampla chiar nu mai merge sa o pacalesti , cu toate ca eu nu am pacalit-o pana acum,ii spuneam adevarul mereu.Daca o minteam dupa aia ... era mai rau .
Printre urlete ... am cobosrat jos am plecat .. si am ajuns la spital ,binenteles cozi iar...iar incepuse ca ea nu vrea ...intr--un final intram.. ne trimite la radiografie si .. ne intoarcem la medic si a stat s-a gandit ...s-a uitat lung la Ale .. si ii spune scoatem gipsul.. si plecati acasa .. (Ale a inceput sa chiuie normal ),si ne intoarcem peste 4 saptamani cand ii va scoate acea brosa(tija) ,nu poate face operatia deoarece este brosa lunga .oricum avem incredere in domnul doctor.
Nu stiam daca sa ma bucur sau nu .... in prima faza ma bucur pentru Alexia ca ii mai "respira" si ei piciorusul",dupa ce i-a dat gipsul jos incepuse sa vorbeasca cu piciorusul ei :"buna piciorul meu",sau "uite piciorul meu am ajuns acasa "

Cum sa nu imi dea lacrimile cand imi vad nepotica crescand .. cand o vad suferind pe masura ce creste mai mult ... realizand din ce in ce mai mult cat de grava este situatia ...
Eliza, una din matusile ei multe scria ieri pe facebook : Alexia fara ghips cateva saptamani! Usurare...dar si ciuda...ca iar mai dureaza...mult!!! Noi ii dam tot curajul nostru! Te iubim printesa noastra mica si puternica!!!

7 comentarii:

Loredana spunea...

Doamne ajuta sa fie bine!
prin multe trece mititica de ea.

Flore... spunea...

Loredana : Speram si noi , Doamne ajuta!

Vicky spunea...

Multa sanatate si sa dea Dumnezeu si Fecioara Maria ca totul sa fie bine.

Anonim spunea...

Doamne ajuta!

Flore... spunea...

Vicki: Multumim, sa dea Dumnezeu!

Flore... spunea...

Marilena : Doamne Ajuta!

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
~
Multă răbdare şi rugăciuni !
ALEXIA trebuie păzită, deocamdată de "accidente" ! Ceea ce pentru un om obişnuit, este trecător, la ALEXIA devine GRAV, deci ... trebuie ferită !
De aceea, zâmbetul şi bucuria ALEXIEI, sunt rezultatul "muncii" neîntrerupte a părinţilor şi rudelor ei !
Îmi pare rău că deocamdată nu mă pot implica mai mult decât nişte simple comentarii !
Vă rog să mă iertaţi !
~
Cornelius,