luni, august 23, 2010

Departe de online ...

A trecut ceva timp ... si de cateva zile ma tot gandesc sa ma intorc la rafturile mele prafuite din blog.Ar trebui sa fac putina curatenie ... dar il mai las un pic asa ... e al meu asa cum este :)
Am fost plecati la Slanic Prahova 5 zile, unde am vizitat Salina, Muntele Verde, am urcat pe munte (la ora 14 in papuci :) - cine mai era ca noi !!?) am intanlit oameni frumosi si prietenosi, ba chiar ne-am facut prieteni - pe Mada si Petro pe care ii pup si de care mi-e dor deja!
Am fost la Ulmu 4 zile, m-am bronzat, m-am balacit, Geo a mers nonstop la peste ( congelatorul meu este plin!! de peste.)
Am revenit la servici parca mai plina de mine ... cu mai mult chef de munca ( deci mi-a priit - atentie dragi sefi daca cititi :))  )
Weekendul asta am fost iar la Ulmu, cu Ale unde ne-am jucat  a avut grija de puisorii de gaina proaspat scosi de la closca :)
Iubita mea Ale are inca piciorul in gips ... o sa revin cu amanunte de la vizita de astazi la spital ( la control, nu a patit nimic altceva)

Bine v-am regasit !Daca mai este cineva pe-aici !

6 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt eu pe aici. Ma bucur ca ati fost in vacanta si ca Alexia e cat de cat bine! Sa auzim vesti bune despre picioruse mici!

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
Doamne ajută !
~
Mă bucur (şi eu) pentru Alexia, că nu a fost mai rău, doar o sperietură !
(A "ratat" însă ... recuperările din Piscină, lecţiile de înot...)
~
Ce bine este când Familia este unită !
~
Cornelius,

adriana spunea...

Daca mai stateai un pic, duminica poate erau sanse sa ne intersectam prin Slanic...am facut un ocol pe la lacul sarat si ne-am ingrozit ce aglomertie era...nici la mina d esare nu era chip sa intri...la muntele verde am facut si noi poze si am plecat mai departe spre Sinaia.

Alexia e mai bine?

Flore... spunea...

Marilena: ma bucur sa stiu ca cineva inca "ma asteapta" atunci cand lipsesc.
Multumim, te pup!

Flore... spunea...

Doar ATAT: Buna ziua dl Cornelius!
Multumim ... de aprecieri !

Flore... spunea...

Adriana: La muntele de sare (lacul sarat) nici eu nu am ajuns ... din mai multe motive.La salina ... la prima ora, la deschidere am fost acolo si tot am stat 30 min sa intram.
Alexia ... e mai binisor.