joi, februarie 25, 2010

Operatie amanata ...

Nu a operat-o pe Alexia ... (Au fost mlte operatii azi si nu a mai apucat sa o ia si pe ea)... a stat nemancata si nebauta de la 12 noaptea pana azi la 13.45 mititica. Marti ... este urmatoarea data programata! Este ok ea ... a stat si a asteptat pana la ora aia sa vina cealalta sora a noastra, Cristina (Toy),  la ea sa ii aduca lapte, cereale si apa ... pentru ca nu mai avea si de-aia nu i-a dat mami sa pape si sa bea. A stat cumintica ... dar uneori plangea de sete si de foame. Imi cer scuze pentru exprimare ... sunt obosita, necajita ... si fara cuvinte !
Va multumim ca ne sunteti alaturi si ne sustineti !
Flore

PS: Poza este de astazi ...

6 comentarii:

Ana spunea...

ooooooooof, bietul copilas :( Prin cate mai trece! Sa o saruti pe o manuta din partea mea

Flore... spunea...

Ana:Am pupacit-o azi de am albit-o (si ea pe mine) dar promit ca maine cand merg sa o vad ii dau un pupic si de la tine!

Ana spunea...

multumesc, te pup si pe tine,NB

Anonim spunea...

Ce să mai spun, așa motiv să se amâne operația, când era deja o operație de atâtea ori amânată...Nici eu nu știu ce să spun, doar treceți prin asemenea stres cum nu ar trebui să trăiască nimeni. Dar fruntea sus! O să treacă cu bine și asta, mare e Dumnezeu! Sănătate multă Alexia, Maica Domnului să te poarte în iubirea ei! Iar vouă Flore, vă doresc să treceți cu bine peste aceste greutăți!

Flore... spunea...

Marilena: Multumim mult,mult!

adriana spunea...

ce se mai aude cu operatia?