sâmbătă, ianuarie 23, 2010

Licitatie in scop nobil

Cata lume buna!
Dati sfoara in tara va rog!Cine vrea sa mearga in vacanta ... plateste cat il lasa inima...sau portofelul si castiga o vacanta licitatie in scopuri umanitare care suna cam asa

Deschid in perioada 22 ianuarie- 25 februarie 2010 o licitatie pentru doua mini vacante la masa mea, in Elvetia. Mini vacanta oferita pentru doua persoane (eventual trei, 2 parinti si un copil) cu totul inclus: transport, masa, cazare.

Prima perioada este 1-6 aprilie 2010 si a doua 4 -8 iunie 2010.
Programul celor doua mini vacante mai cuprinde: o zi la Geneva, vizita bisericii romanesti de lemn, muzeului Ceasurilor, a imprejurimilor si o masa tipica elvetiana.
Licitatia porneste de la 0 iar mini vacanta va fi castigata de persoana/persoanele care vor oferi cel mai mult. Suma de bani oferita va intra in contul Ioanei.
Detaliile finale pentru acest demers ( nume, prenume , adresa si deoparte si de cealalta), vor fi discutate printr-un schimb de e-mailuri intre mine si castigatorul licitatiei; garantia castigatorului va fi biletul de avion pe care il voi trimite, imediat ce banii sunt intrati in contul deschis pentru acesta licitatie.

Nu ne d
Yafa
orim altceva decat sanatatea Ioanei!
Hai sa ne implicam cu totii ... macar daca nu avem posibilitati materiale ... sa dam sfoara in tara ... trebuie sa existe persoane sufletiste si cu posibilitati.



4 comentarii:

yafa spunea...

Flore, multumesc mult pentru publicare.Pupicei

Flore... spunea...

Yefa: te pup si eu ... sa speram ca o sa fie bine\!

Ana spunea...

Si eu iti multumesc din tot sufletul! Doamne ajuta!

crestere spunea...

Sa va ajute Dzeu!