marți, octombrie 06, 2009

FARA TITLU !

Nu stiu ce titlu sa pun ...chiar nu stiu !Poate...viata?Poate ...indiferenta?Nu stiu ...
Inca mai traiesc ...desi nu dau semne.Timpul este scurt si pretios.
Imi dau seama pe zi ce trece ca nu trebuie sa mai fiu asa buna ... nu cu toata lumea ...nu cu cei care ma calca in picioare... nici dupa ce ma ridic si merg mai departe ... si iar ma calca si iar ma ridic .. si iar eu sunt cea buna si intelegatoare.Dar pana cand?Pana cand sa fiu buna ...si sa las capul in jos?
M-am hotarat ...sa ...incerc macar sa nu mai pun totul undeva ..in suflet ..ci sa le las sa treaca pe langa mine ,sa ma gandesc numai la mine si la toti ai mei pe care ii iubesc si care merita atentia mea...cei pentru care as da orice...si care nu ma lasa sa stau jos atunci cand cad si sunt calcata in picioare , imi dau o mana de ajutor,un sfat bun ... este cel mai important.
Poate nu are logica ceea ce am scris ... poate ca am scris incorect sau poate nu se intelege nimic.Dar eu inteleg ..eu si cu mine ... eu si cu cei care ma iubesc .. eu si cu gandurile mele.

Deja scriu incrucisat ... mai bine las pe alta data ...

Doar ca si concluzie ... Nu va lasati calcati in picioare !

2 comentarii:

Nikol spunea...

Nici eu nu inteleg si nu stiu despre ce vorbesti, dar asta nu inseamna ca nu te iubesc !!!!!

Si din cat de mult te cunosc eu, nu te vad o persoana care sa se lasa calcata in picioare !

Te pup !

Flore... spunea...

Nikol : Din cauza bunului simt si a respectului fata de anumite persoane (desi nu merita nici cat negru sub unghe)se pare ca permit prea multe ... sau mai bine zis permiteam .Stiu ca ma iubesti si stiu ca ... daca te gantesti un pic ti-ai da seama despre ce sau cine vb ;)