duminică, martie 08, 2009

FACI BANI PE NET !?

Da .... cica e adevarat , cumnata mea a incercat deja.
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe linkul asta sa te inregistrezi , si sa tii deschis toata ziua (sau cat mai mult posibil) pe un link care ti-l dau ei .Ai 0,45 euro pe ora ... iar daca se mai inregistreaza 1 persoana , 2 , 3 mai ai si de la ei alti cativa centi pe ora ... In momentul in care ai 50 de euro in cont iti poti lua banii :) - m-am intrebat si eu cum e posibil ,prietenele cumnatei mele cica deja si i-au luat!
Hai sa o incerc si eu :) nu ma costa nimic sa tin o pagina deschisa pe internet...si-asa stau toata ziua l calculator!
Vreti sa incercati si voi?

L.E . : Daca mai dati si la altii :dupa ce se inregistreaza prietenii vostrii mai castigati si de la ei un banut ;) asa pt client nou :)) ...vad ca mai am putin putin si ajung la 10 euro :D la 50 ... momentul adevarului.Va tin la curent!Pana la urma urmei ..de pierdut nu am !

9 comentarii:

Nikol spunea...

Desteapta cumnata ta!Dar din partea cui iti e cumnata?:D

Bafta la lovele!Eu nu ma bag,nu stau chiar tot timpul la calculator!

Anonim spunea...

Nu ma bag...la mine e credibil doar google adsense. Oricum...sa-mi zici si mie dupa ce strangi acei 50 de euro daca ti i-au dat. Bafta

Anonim spunea...

Tzo am o afacere pentru tine. Eu mi-am inceput-o, dar nu pot da foarte multe detalii. Poate ne vedem o data sa discutam mai multe. Oricine doreste, poate face afacerea asta si merge, dar e de munca.

ClaudelGFX spunea...

cauta sa te interesezi mai intai despre programele astea, multi zic asa doar ca sa te inregistrezi si tu, ce nu stii este faptul ca ei castiga 23402304034x$ pe zi din trafic+ads timp in care tu abia iei cativa centi si asta in cazul fericit cand vezi vreun ban.
eu folosesc alteceva care e mic si util, e un motor de cautare cum e si google, care te plateste ptr search :) search si atat, nu tu 32324 de pagini si clickuri, plus ca se plateste in lire sterline :D
daca crezi ca te intereseaza vezi http://www.myhpf.co.uk/banner.asp?friend=4073

Anonim spunea...

Eu sunt înscris la life care și calivita.Au produse bune întradevăr,dar până la câștig mai e.Și cum de vânzări nu mă ocup...

Anonim spunea...

imi pare rau ca te dezamagesc dar "programul" asta e cotat ca scam pe mai multe surse.

Flore... spunea...

Sorin - ne auzim .. sper ca nu e gen piramidal sa platesti ceva sa iti iei teapa.
Claudel - incercam , merci
Starchim01 - asteptam ... :)
Miluch - nu ma dezamagesti ..nici nu ma astept sa ma imbogatesc pe urma lui ...dar ce pierd daca incerc :P

Anonim spunea...

Am instalat programul myhpf.co.uk și constat că nu îl mai pot folosi.Am impresia că România nu este eligibilă.Pe prima pagină este o listă cu câteva țări printre care România nu e.

Anonim spunea...

bani pe net poti sa faci din afilieri, adsense si reclama