miercuri, ianuarie 21, 2009

Succes in viata!

O zi urata ! Cu starea aia ... asa ... ca vremea mohorata, trista parca .
Tot azi Cristinica s-a dat demisia ... si tot azi a fost ultima ei zi de munca,la fel si a Ralucai
de care stiam de o saptamana.M-am simtit destul de aiurea ... pt ca am aflat asa... la plecare si ele stiu asta .Poate ca nu m-am exprimat cum trebuia la plecarea lor.Dar am fost putin dezamagita.
Ma asteptam sincer la plecarea lor de ceva vreme...pt ca altfel au fost relatiile in ultima perioada si stiam ca isi cauta in alta parte.Imi aduc totusi aminte de prima perioada in care n-am cunoscut, eram atat de apropiate, erai un colectiv perfect ...dar ca oriunde ...totul s-a destramat si asta dintr-o data.
Oricum de dragul acelei frumoase perioade si nu numai ... le urez din suflet mult succes in viitor, sa fie sanatoase, vesele si sa aiba realizari depline in viata!

4 comentarii:

Nikol spunea...

:(...da,cred k azi a fost ziua despartilor si ziua in care ne-am adus aminte de alte despartiri...
e trist,dar sunt lucruri kre se intampla in viata....

Anonim spunea...

Tzontzonel mami, cum ti-am spus si tie eu voi pastra doar amintirile frumoase si in primul rand va voi pastra pe voi aproape de sufletul meu.
Iti multumesc din tot sufletul pentru cuvintele frumoase spuse azi si pentru ceea ce ai scris. >:D<

Anonim spunea...

Flore, nu mai fi suparata. Te rog. Stiu ca e greu sa-ti pierzi colegii, eu am si plans la un moment dat cannd a plecat cineva de la noi. Si omul nu murea, pleca la mai bine. Important este sa pastrezi amintirile frumoase si sa incerci sa strangi si altele. Hai, vreau sa te vad zambind :)

Anonim spunea...

Dar de ce au plecat?:D