duminică, ianuarie 18, 2009

Cel mai bun job de pe Pamant

Fara nici o indoiala ... daca va tine :tot aud de ceva vreme despre acest job i am intrat si eu pe descopera .ro sa vad depre ce este vorbe i suna cam asa :

Autoritatea pentru turism din Australia angajeaza o persoana dinamica pentru a avea grija de o insula din Marea Bariera de corali, vreme de sase luni: salariul este de 70.000 de euro, selectia este online si se poate inscrie oricine, a anuntat Corriere della Sera

Nu incape indoiala: iata cea mai buna slujba de pe pamant, 70.000 de euro castigati in sase luni. In realitate, slujba oferita de autoritatea pentru turism din Australia nu este “pe pamant”, ci pe o bucata de nisip din Great Barrier Reef, Marea Bariera de Corali. Nu este vorba de o gluma: pe site-ul www.islandreefjob.com pot fi gasite toate detaliile, si tot acolo poate fi completat formularul pentru inscriere. Se precizeaza ca nu trebuie sa fii expert oceanograf, si nici sa ai aptitudini deosebite, ajunge sa dai dovada de dinamism si bunavointa. Presupune ca cel angajat sa se instaleze pe insula Hamilton, intr-o casa cu trei dormitoare printre palmieri. Obligatiile vor fi: sa dea de mancare la broastele testoase (daca acestea doresc), sa tina sub observatie balenele din larg, sa primeasca corespondenta. Si sa tina un blog cu un fotojurnal, pentru a demonstra ca lucrurile merg bine. “ Ne dam seama ca oferim cel mai bun job din lume, dar o facem pentru a ne promova insulele”, a precizat Anthony Hayes, director la Tourism Queensland. Slujba incepe in luna iulie. Cei 9 finalisti ai selectiei online vor fi dusi sa viziteze zona, iar unul dintre ei va ramane acolo vreme de sase luni.

Sursa :

4 comentarii:

Un roman in Canada spunea...

vezi ca nu stii care e cel mai tare anunt de job. Uite aici: http://www.outblu.com/angajez-hacker/
:))))

Anonim spunea...

Am inteles c as-au inscris si doi brasoveni la acest job ... !

Anonim spunea...

Acest job e numai bun de mine.

Flore spunea...

@Un roman in Canada : bun si ala :)) fiecare cu ce se pricepe mai bine :))

@Newdada : pai ce ...romanu nu are voie ?bafta lor !

@luca2004 : pai ...baga si tu un cv