vineri, decembrie 26, 2008

Sarbatorile ...

In timp ce cautam prin mailurile vechi ceva anume ... am gasit un mail primit de sarbatori in urma cuun an de la Marius Matei .. sincer nici nu mai stiu cine era persoana respectiva ... dar ... vorbea de sarbatori din suflet si nu ca toti ceilalti de petreceri, bautura , mancare ... suna cam asa :

"Pentru ca au venit sarbatorile ,poate ca ar trebui sa ne gindim putin si la numele celui care e pus in fata acestor sarbatori.Cu toate ca, conotatia acestor sarbatori pleaca de la sarbatorile romane(saturnaliile)pentru a mai potoli suferinta celor saraci,in ziua de azi este folosit acest nume pentru ca noi sa putem sa ne bucuram cu aproapele nostru si sa uitam pentru putin timp de grijilecotidiene.Sa nu uitam insa ,ca beneficiem de aceste sarbatori si bucurii in urma unei jertfe.Si pe linga colindele frumoase care ne deschid inimile cred ca ne-ar fi de folos sa ascultam si acest imn al slavei ce o dam Celui care a implinit aceasta jertfa,pentru ca noi sa putem fi curatati de partea rea din noi.

V-ar place sa-l auziti si pe canalele media?Sau linga cel mai mare brad ridicat in Europa?Noi am putea insa sa-l trimitem celor care ii avem listele noastre de mail Imi cer iertare anticipat celor care nu impartasesc aceste simtaminte."

Si era atasat un cantec:

Niciun comentariu: