vineri, septembrie 10, 2010

Magazinul de soti si sotii

Din categoria "de pe net" sau umbalte pe email .

S-a deschis un magazin unde doamnele isi pot cumpara un sot. Magazinul are 5 etaje, pe masura ce urci, caracteristicele barbatilor ce se vand acolo se imbunatatesc, dar exista o conditie, odata ce ai urcat etajul nu mai poti reveni inapoi la etajele inferioare.

Vine o doamna sa-si cumpere un sot. La primul etaj sunt barbati frumosi. Ok, isi zice ea, dar e loc si de mai bine... Urca la etajul doi unde se vand barbati frumosi si bogati. Hm... nu e rau, dar... Urca la etajul 3. Acolo se vand barbati frumosi, bogati si buni familisti. Binisor isi zice dar, parca... Si urca la etajul 4 - acolo sunt barbati frumosi, bogati, buni familisti si extrem de romantici... Femeia tot nemultumita urca la ultimul etaj acolo pe un panou imens apare inscriptia: "sunteti vizitatoare cu numarul 1 milion ... la acest etaj nu sunt barbati, el a fost conceput ca sa demonstreze ca o femeie niciodata nu poate fi multumita."

Peste drum se afla un alt magazin unde barbatii isi pot cumpara o sotie.
Magazinul are aceiasi structura si conditii de cumparare. La etajul 1 se vand femei frumoase. La etajul 2 se vand femei frumoase si inebunite dupa sex. Etajele 3,4 si 5 n-au fost niciodata vizitate de barbati!

Niciun comentariu: