marți, iulie 20, 2010

In parculet dupa 6 luni ...

Dupa atata timp (6 luni ) de gips,ne-am facut curaj si am pornit spre parculet(mi-era teama ca nu o sa o pot da in nimic.. sa nu aibe dureri ,sa nu se loveasca).
Am decoperit un parculet super frumos si destul de bun mai ales pentru Alexia,sunt leganute cu bara protectoare ,lanturi.. etc mi-a spus ca este "parcul ei peperat".
Anul trecut in septembrie ,octombrie ,a dus-o pe Alexia la caluti ... si din pacate nu am putut sa o pun normal (calare),ci invers si o tineam eu.....duminica am fost la poneeii... si am reusit sa o pun pe Alexia normal (calare) ,era asa incantata si radia de fericire (calul fiind animalul ,jucaria preferata).
Sunt destul de fericita si mai ales Alexia ca putem merge din nou in parculet .... (bine acolo unde se poate ,sa o dau ,de ex in tobogan nu pot inca)...cu toate ca fericirea asta va dura pana in septembrie ...dar am zis sa ne bucuram din plin
Ma doare totusi ca uneori cand vad lumea ca-si da coate si se uita "ca la masini straine la Alexia .."dar incerc sa trec mai departe....

2 comentarii:

DoarATAT spunea...

Off ! Bucurie mare !
Să ştiţi însă, despre "lume", că şi eu am fost ... cam aşa !
Mă uitam "strâmb", poate din nedumerire, poate din neplăcere, poate din curiozitate. Sentiment confuz. Dar niciodată NU mi-a fost "oroare", sau "scârbă" ... poate doar TEAMĂ ! Dacă aş fi fost EU... ?
Şi Dumnezeu a avut grijă, cu delicateţe ... să fiu şi eu, în situaţii asemănătoare, fără să sufăr prea tare, ci doar CONTINUU !
Trebuia să-mi învăţ "lecţia", cine ştie din ce motive ?
Asta desigur, este o problemă comună, a tuturor oamenilor ! Dar care, fiecare în parte, în profunzimile personalităţii, ne străduim SĂ ÎNŢELEGEM, pentru a putea soluţiona prin "transfer" !
Vă mulţumesc pentru fotografie !
Dacă mai este valabilă "Oferta", pe aceasta o DORESC !
... îmi pare rău, că nu pot intra întotdeauna cu un comentariu ! Mereu caut câte o schimbare, însă aceasta chiar m-a surprins. Ştiu şi de ce ! Când "deschid", normal că "trag cu ochiul", apoi ... sunt prins în comentarii, eventual mă inspiră câte ceva şi mai fac vreun "articol", dar, verificarea coloanei dreapta (sau stânga :) !) uit s-o mai fac, decât la încheiere ! Aseară însă ... a ieşit cu "scandal" !
Mirela, fata soţiei ... a venit de capul ei ... să mă înnebunească. A "revenit de la ţară ! Mi-a stricat toată "logica momentului", şi, timp de 4 ore, M-A TOCAT mărunt ... la nervi ! Nici nu m-am mai putut concentra, darămite ... să îmi fac ... traseele.
Mă bucur pentru ALEXIA !
Ana Maria Ştefania, a rămas la ţară cu Mihaela.
~
Cornelius,
Bună ZIUA !,

Roxana spunea...

Buna ziua!

Sunt de multa vreme "prin preajma voastra", am suferit si m-am bucurat de multe ori impreuna cu voi. Stiu ce inseamna un suflet de mama si inteleg ce simtiti chiar daca Dumnezeu ne-a ferit pana azi sa nu trecem prin ceva atat de grav (le avem si noi pe ale noastre, insa). Important e sa fiti puternice si sa lasati lumea intr-ale ei. Bucurati-va de fiecare zi, de fiecare clipa si multumiti-I lui Dumnezeu ca sunteti impreuna. Iubiti-va, caci dragostea poate trece peste orice necaz!
Va doresc din suflet SANATATE si PUTERE si primiti in dar pretuirea mea!