vineri, iulie 25, 2008

Bonlavioara ...


Mda... eu si urechea mea ...


Am fost pana la urma la dr ... OTITA EXTERNA D... nu mai stiu cum ca nu se intelege dupa scris ... pastile , picaturi la greu .La dr m-a durut de am zis ca ii dau una lu aia ca nu se mai oprea si imi tinea si capul :DDar sa privim si partea frumoasa a lucrurilor ... tot ieri ,eram acasa... m-a sunat Geo ... m-a intrebat daca vreau ceva sa imi cumpere ... iar eu i-am rasp : "da ... vreau ...vreau ... peepeenee " am fost uimita vazand ca nu riposteaza...de obicei cand vine de la servici nu mai opreste nicaieri ...e obo ... dar mi-a venit acasa cu un ditamai pepenoiuuu ...Am papaaat si a fost buuun
Pentru @korinnaSCM ti-am promis ...


Pe seara am fost la @Kittutza la ziua ei ... i-am cumparat cu tricou cu mesajul Come on let`s TWEET again .Este o pustoaica (cum imi place mie sa ii zic :P) dulcica foc , m-am simtit ok ... inafara durerilor mele de ureche care se incapatanau sa apara si sa apese din ce in ce mai tare.
Am mai cunoscut-o aseara si pe @sufletpierdut la fel de draguta si dulce, pe Sorin , parintii Kitutzei care sunt extraordinari ..(sa va traiasca !)

Gata .... ma apuc de treaba , e vineri ...luni .... trebuie sa fie totul luna :))

Un comentariu:

Anonim spunea...

Insanatosire grabnica si-mi pare bine de cunostinta